Agenda overzicht

In verband met de actualiteit rondom COVID-19 kan een bijeenkomst via videoverbinding plaatsvinden of op korte termijn worden verplaatst of afgezegd. We vragen om uw begrip en doen ons uiterste best u hier tijdig over te informeren.

04 okt 2017

DCRF Jaarcongres

De Reehorst, Ede

Het jaarcongres 2017 is een logisch vervolg op dat van 2016. De kwaliteit van mensgebonden klinisch wetenschappelijk onderzoek staat immers hoog op de agenda van onderzoeksinstellingen, maar ook van politiek en algemeen publiek.

04 okt 2017

Rode Hoed Symposium - De Medisch Specialist 2018

DE RODE HOED, AMSTERDAM

Het Rode Hoed symposium ’Medisch Specialistische Zorg’ vindt sinds 2000 jaarlijks plaats op de eerste woensdag van oktober. Tijdens dit jaarlijkse congres gaan beleidsbepalers met elkaar en met u het gesprek aan over actuele ontwikkelingen binnen de medisch specialistische zorg in Nederland.

05 okt 2017

Basics van management en beleid

MIDDEN VAN HET LAND

Maak kennis met actuele ontwikkelingen in de zorg, de financiering van de medisch specialistische zorg, organisatievormen van ziekenhuis en medische staf en kwaliteitsbeleid.

11 okt 2017

Online cursus Betaalbaarheid en kwaliteit van zorg

ONLINE

Inzicht in waarom het zorgstelsel is zoals het is en hoe de medisch specialist invloed kan uitoefenen op de betaalbaarheid van de zorg.

12 okt 2017

Leergang Medisch management in het ziekenhuis

MIDDEN VAN HET LAND

Algemene en uitgebreide inleiding in medisch management voor medisch specialisten en overige leden van medische staven.

12 okt 2017

Invitational 'Van medisch beroep naar netwerkzorg'

CONGRESCENSTRUM NBC, NIEUWEGEIN

In verschillende visies op zorg van de afgelopen jaren wordt de zorg van de toekomst verleend in patiëntgericht werkende zorgteams of netwerken. Maar hoe komen we van deze visie naar praktijk binnen het zorgdomein?

26 okt 2017

Leergang Ziekenhuisfinanciën

HOTEL RESTAURANT OUD LONDON, ZEIST

Inzicht in de bedrijfseconomie van het ziekenhuis en de medische staf, gerelateerd aan de meest actuele ontwikkelingen.

27 okt 2017

AIOS Upgrade: Wat weet jij over Value Based Healthcare?

IJSSELDELTA CENTER, ZWOLLE

Op 27 oktober 2017 organiseert De Jonge Specialist samen met de Federatie Medisch Specialisten, de LAD en de VvAA de jaarlijkse AIOS Upgrade. Dit jaar staat het congres in het thema van Value Based Healthcare.

31 okt 2017

Inspiratiesessie Platform Innovatie

NBC, NIEUWEGEIN

Innovatie leeft! Sommige innovaties stranden omdat ze in de praktijk totaal niet blijken te werken; andere zijn juist succesvol. Ze maken het werk vaak makkelijker, leuker, beter en meestal ook goedkoper.