Agenda overzicht

In verband met de actualiteit rondom COVID-19 kan een bijeenkomst via videoverbinding plaatsvinden of op korte termijn worden verplaatst of afgezegd. We vragen om uw begrip en doen ons uiterste best u hier tijdig over te informeren.

07 sep 2017

Ethiek van leven en zorgen

SAMAYA, WERKHOVEN

Stilstaan bij de wijze waarop u in uw leven en werk staat: een grondige verdieping in ethische vragen rondom de zorg en het eigen leven.

11 sep 2017

Management voor medici

VILLA HEIDEBAD, EPE

In deze postdoctorale leergang wordt u grondig voorbereid op management- en bestuurstaken waarmee een medicus in de ontwikkeling van zijn/haar carrière te maken kan krijgen.

11 sep 2017

Choosing Wisely 2017: Waardecreatie in de zorg

Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

Dit congres is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij, of geïnteresseerd is in waardecreatie in de zorg, verstandige keuzes en samen beslissen. Klinische praktijk, onderwijs en wetenschap bundelen hun krachten om slimmere keuze in de gezondheidszorg te stimuleren.

13 sep 2017

Training Substitutie van zorg

HOTEL RESTAURANT OUD LONDON, ZEIST

De substitutie van zorg van de tweede naar de eerste lijn is onvermijdelijk. Bereid u voor op deze nieuwe situatie met een tweedaagse training van de Academie voor Medisch Specialisten en het Jan van Es Instituut.

20 sep 2017

Mindfulness voor zorgprofessionals

MEC SPIRIT, BAARN

Maak kennis met de 8-weekse geprotocolleerde Mindfulness Based Stress Reduction training, die haar effectiviteit ruimschoots heeft bewezen.

21 sep 2017

Besturen medische staf revalidatie-instellingen

MIDDEN VAN HET LAND

Variant van de algemene cursus Medische staf en ziekenhuismanagement, toegesneden op de medische staven van revalidatieinstellingen.

26 sep 2017

Bijeenkomst Platform Europa

Park Berg & Bosch, Bilthoven

Europese ontwikkelingen zijn van groot belang voor de manier waarop in Nederland medisch specialisten hun beroep uit kunnen oefenen. Daarom nemen vanuit de Federatie Medisch Specialisten en diverse wetenschappelijke verenigingen mensen deel aan overleggen op Europees niveau.