Agenda overzicht

In verband met de actualiteit rondom COVID-19 kan een bijeenkomst via videoverbinding plaatsvinden of op korte termijn worden verplaatst of afgezegd. We vragen om uw begrip en doen ons uiterste best u hier tijdig over te informeren.

06 apr 2017

Medische staf en ziekenhuismanagement

MIDDEN VAN HET LAND

Deze tweedaagse cursus voor bestuurders van VMS’en, MSB’s en VMSD’s sluit volledig aan op de actualiteit. De nadruk in de cursus ligt op het gezamenlijke strategische beleid van ziekenhuis en staf.

06 apr 2017

Bijeenkomst Platform Europa

DOMUS MEDICA, UTRECHT

Europese ontwikkelingen zijn van groot belang voor de manier waarop in Nederland medisch specialisten hun beroep uit kunnen oefenen. Daarom nemen vanuit de Federatie Medisch Specialisten en diverse wetenschappelijke verenigingen mensen deel aan overleggen op Europees niveau.

13 apr 2017

Masterclass startende opleider

MIDDEN VAN HET LAND (onder voorbehoud)

Deze masterclass geeft u inzicht in de belangrijkste kaders van de geneeskundige vervolgopleiding.

20 apr 2017

Inspiratiesessie Medisch Leiderschap

SPAARNE GASTHUIS, HAARLEM

Op 20 april wordt van 18.00 tot 20.30 uur een inspiratiesessie over Medisch Leiderschap gehouden aan aios en opleiders in het Spaarne Gasthuis. Marijke Eurelings (neuroloog en voorzitter COC) en Salmaan Sana (trainer/coach Better Future) verzorgen deze inspiratiesessie.

20 apr 2017

Gezamenlijke Themaraad: Innovatie

DOMUS MEDICA

Heeft u zich al aangemeld voor de gezamenlijke themaraad op 20 april? Een bijeenkomst die u zeker niet mag missen. Die avond gaan we met elkaar in discussie over een onderwerp dat alle medisch specialisten raakt en waar u ongetwijfeld over wilt meepraten: Innovatie.