Agenda overzicht

In verband met de actualiteit rondom COVID-19 kan een bijeenkomst via videoverbinding plaatsvinden of op korte termijn worden verplaatst of afgezegd. We vragen om uw begrip en doen ons uiterste best u hier tijdig over te informeren.

08 nov 2016

Inleiding in de ziekenhuisfinanciën

KANTOOR VVAA, UTRECHT

Deze beknopte cursus Ziekenhuisfinanciën is bestemd voor elke medisch specialist, al dan niet met taken als medisch manager, met interesse in de bedrijfseconomie van het ziekenhuis en de vakgroep/maatschap.

10 nov 2016

Basics van management en beleid

MIDDEN VAN HET LAND

In deze inleidende cursus maakt u onder andere kennis met actuele ontwikkelingen in de zorg, de financiering van de medisch specialistische zorg, organisatievormen van ziekenhuis en medische staf en kwaliteitsbeleid.

11 nov 2016

Symposium Medisch leiderschap

HET HART, UTRECHT

Onder leiding van de leerstoelhouder, prof. dr. Carina Hilders, zullen diverse gerenommeerde sprekers hun licht laten schijnen over de moeizame verhouding tussen de professional en de wereld van regels en systemen en wat dat betekent voor medisch leiderschap.

14 nov 2016

Klinisch leiderschap

MIDDEN VAN HET LAND

Heeft u de ambitie om werk te maken van permanente verbetering van het zorgproces? Wilt u meer grip krijgen op de processen waardoor uw dagelijkse klinische praktijk wordt gestuurd?

15 nov 2016

De dokter en de klacht

FLINT, AMERSFOORT

De impact van een klacht van een patiënt is groot. Wat staat een arts te wachten, hoe kun je er mee omgaan en wat werkt preventief? Het Medisch Contact Live evenement De dokter en de klacht biedt een gevarieerd programma.

16 nov 2016

Medische staf en ziekenhuismanagement

MIDDEN VAN HET LAND

Deze tweedaagse cursus voor bestuurders van VMS’en, MSB’s en VMSD’s sluit volledig aan op de actualiteit. De nadruk in de cursus ligt op het gezamenlijke strategische beleid van ziekenhuis en staf.