Agenda overzicht

In verband met de actualiteit rondom COVID-19 kan een bijeenkomst via videoverbinding plaatsvinden of op korte termijn worden verplaatst of afgezegd. We vragen om uw begrip en doen ons uiterste best u hier tijdig over te informeren.

05 okt 2016

Rode Hoed Symposium: Medisch Specialist 2017. Wie doet wat?

De Rode Hoed, Amsterdam

Heldere afspraken over verantwoordelijkheid zijn belangrijk. Maar al te vaak worden afspraken gemaakt over de vorm van de organisatie, ‘het organogram’ en bijvoorbeeld budgetverantwoordelijkheid met het idee dat het dan geregeld is.

06 okt 2016

Invitational Conference: Een gezond opleidingsklimaat

SPOORWEGMUSEUM, UTRECHT

Op donderdag 6 oktober 2016 organiseert de Federatie Medisch Specialisten de invitational conference ‘Een gezond opleidingsklimaat’. Deze invitational wordt mede mogelijk gemaakt door het samenwerkingsproject Specialistenopleiding Op Maat.

27 okt 2016

Leergang Ziekenhuisfinanciën

HOTEL RESTAURANT OUD LONDON, ZEIST

De interactieve en praktijkgerichte Leergang Ziekenhuisfinanciën geeft inzicht in de bedrijfseconomie van het ziekenhuis en de medische staf, gerelateerd aan de meest actuele ontwikkelingen.

28 okt 2016

AIOS Upgrade: Thinking Forward

IJsseldelta Center, Zwolle

Binnen de geneeskunde doen we bijna niets zonder eerst vooruit te denken. Maar denk jij als aios nu ook al stappen vooruit? Heb je jouw toekomst al geschetst en weet je hoe je daar moet komen? Heb je een individueel opleidingsplan, waarmee je kan leren wat jij straks nodig hebt?

28 okt 2016

Symposium Zorgevaluatie

DE EENHOORN, AMERSFOORT

De Federatie Medisch Specialisten lanceert op 28 oktober het Rapport Zorgevaluatie. Graag delen wij de aanbevelingen in dit rapport met u. Inspirerende sprekers vanuit de politiek, de patiëntenorganisaties en het onderzoeksveld geven elk vanuit hun eigen perspectief hun visie.