Agenda overzicht

In verband met de actualiteit rondom COVID-19 kan een bijeenkomst via videoverbinding plaatsvinden of op korte termijn worden verplaatst of afgezegd. We vragen om uw begrip en doen ons uiterste best u hier tijdig over te informeren.

07 sep 2016

Bijeenkomst pensioenaftopping ggz

DOMUS MEDICA, UTRECHT

Landelijke bijeenkomst voor medisch specialisten werkzaam in ggz-instellingen. Tijdens deze bijeenkomst wordt besproken welke actietrajecten nodig zijn in het kader van de pensioenaftoppingsproblematiek.

08 sep 2016

Federatie Platform Europa

DOMUS MEDICA, UTRECHT

Europese ontwikkelingen zijn van groot belang voor de manier waarop in Nederland medisch specialisten hun beroep uit kunnen oefenen. Overleggen op Europees niveau is van belang en daarom heeft de Federatie Medisch Specialisten het Platform Europa opgericht.

09 sep 2016

Congres: Bij uw patiënt op spreekuur

INNSTYLE, MAARSSEN

Inspirerend, interactief, innovatief: kom 9 september naar het congres ‘Bij uw patiënt op spreekuur’. Machteld Huber en Peter Kapitein nemen u mee in patiëntbeleving en positieve gezondheid. Er zijn workshops, TED-talks en een escape room. Bent u erbij?

12 sep 2016

Management voor medici leergang 22

VILLA HEIDEBAD, EPE

In deze postdoctorale leergang wordt u grondig voorbereid op management- en bestuurstaken waarmee een medicus in de ontwikkeling van zijn/haar carrière te maken kan krijgen.

20 sep 2016

EBRO-training

DOMUS MEDICA, UTRECHT

Goede richtlijnen zijn onmisbaar in de medisch-specialistische zorg. Een goede richtlijn formuleren is echter niet eenvoudig. Het Kennisinstituut van Medisch Specialisten biedt daarom een training evidence based richtlijnontwikkeling (EBRO-training) aan.

28 sep 2016

Themasymposium SONCOS ‘Nieuwe uitdagingen in de oncologische zorg'

Hotel Karel V, Utrecht

Woensdagmiddag 28 september organiseert SONCOS een themamiddag rondom nieuwe ontwikkelingen die van belang zijn voor de volgende versies van het SONCOS normeringsrapport. Allereerst wordt een beeld van kwaliteit geschetst vanuit het perspectief van de patiënt.