Agenda overzicht

In verband met de actualiteit rondom COVID-19 kan een bijeenkomst via videoverbinding plaatsvinden of op korte termijn worden verplaatst of afgezegd. We vragen om uw begrip en doen ons uiterste best u hier tijdig over te informeren.

02 mrt 2016

RIO Masterclass Individualisering

ERNST SILLEM HOEVE, DEN DOLDER

Op woensdag 2 maart en donderdag 3 maart 2016 organiseert de Federatie Medisch Specialisten de masterclass voor onderwijskundigen om hen toe te rusten voor het begeleiden van opleiders en opleidingsgroepen voor het implementeren van individualisering in de medische vervolgopleidingen.

09 mrt 2016

Bijeenkomst pensioenaftopping GGZ

DOMUS MEDICA, UTRECHT

Onlangs heeft FBZ (de Federatie van Beroepsorganisaties in de Zorg*) een gesprek gehad met GGZ Nederland over de pensioenaftopping. Dat gesprek verliep weinig hoopvol, omdat er volgens GGZ Nederland onvoldoende juridische en financiële gronden zijn om werknemers te compenseren.

11 mrt 2016

Bestaat de vrije wil?

PHILHARMONIE, HAARLEM

Bestaat de vrije wil?’ brengt de crème de la crème van de wetenschap samen over de vraag of ons menselijk gedrag te beïnvloeden is. Op dit unieke congres kruisen befaamde specialisten 11 maart 2016 voor het eerst publiekelijk de degens over hun conflicterende theorieën in een debat.

31 mrt 2016

Masterclass VMSD

DOMUS MEDICA, UTRECHT

De Federatie Medisch Specialisten en de LAD organiseren een Masterclass voor (aankomend) voorzitters en/of leden van het bestuur van een VMSD.