Agenda overzicht

In verband met de actualiteit rondom COVID-19 kan een bijeenkomst via videoverbinding plaatsvinden of op korte termijn worden verplaatst of afgezegd. We vragen om uw begrip en doen ons uiterste best u hier tijdig over te informeren.

03 dec 2015

Leergang Ziekenhuisfinanciën (Training)

’t Hart (VvAA hoofdkantoor), Utrecht

De Leergang Ziekenhuisfinanciën geeft inzicht in de bedrijfseconomie van het ziekenhuis en de medische staf en inzicht in de meest actuele ontwikkelingen.

04 dec 2015

AIOS Upgrade

IJSSELDELTA CENTER, ZWOLLE

De Jonge Specialist organiseert samen met de LAD, de Federatie Medisch Specialisten en de VvAA de AIOS Upgrade. Er zijn workshops met thema’s voor de toekomstig medisch specialist en er wordt ingespeeld op de niet-medische competenties binnen de opleiding.

09 dec 2015

MMV-congres 'Samen leren, samen werken'

NBC, Nieuwegein

Het MMV-congres biedt haar deelnemers concrete ondersteuning, relevante kennis en effectieve tips waarmee u zelf aan de slag kunt. Het programma bevat dit jaar maar liefst 29 workshops/symposia en 13 flitstrainingen, allen in het kader van de medische vervolgopleidingen.

17 dec 2015

Aios Talentenklas 2016

Voor aios die voor en tijdens hun opleiding al managementvaardigheden hebben ontwikkeld, start in december 2015 de tweede Talentenklas.