Agenda overzicht

In verband met de actualiteit rondom COVID-19 kan een bijeenkomst via videoverbinding plaatsvinden of op korte termijn worden verplaatst of afgezegd. We vragen om uw begrip en doen ons uiterste best u hier tijdig over te informeren.

04 nov 2015

Congres ‘Empowering Personalized Medicine & Health Research’

De Flint, Amersfoort

Conferenties over Personalized (precision) Medicine zijn tot op heden altijd georganiseerd vanuit één discipline en onafhankelijk van elkaar. De scope was vaak eendimensionaal, terwijl de ontwikkeling van personalized medicine juist om verbinding van disciplines, van onderzoek tot kliniek, vraagt.

04 nov 2015

Elseviers Beste Ziekenhuizen

Groot Kievitsdal, Baarn

Elsevier presenteert op 4 november ​tussen 13.00 – 17.15 uur tijdens een symposium de resultaten van het jaarlijkse onderzoek ‘De Beste Ziekenhuizen’ met als thema: ‘Kwaliteit? Leg dat maar eens uit aan de patiënt!’

10 nov 2015

Medische Staf en Ziekenhuismanagement (Training)

Oud London, Zeist

De rol van de medische staf in beleid en management van ziekenhuizen komt steeds centraler te staan, net als het functioneren van de medische staf zelf.

11 nov 2015

Voorstelling van Zaken: Een theatraal debat over de zorg

Stadsschouwburg, Amsterdam

Een theaterseminar met Alexander Rinnooy Kan, Marcel Olde-Rikkert, Alex Brenninkmeijer, Gerrit van der Wal, Marcel Levi, Peter Holland, Bart Berden, Pauline Meurs, Carina Hilders, Albert Arp, Wim van der Meeren, Ariane Schluter en Pierre Bokma.

11 nov 2015

Bijeenkomst pensioenaftopping

DOMUS MEDICA, UTRECHT

12 nov 2015

Change Day

Openbare Bibliotheek, Amsterdam

Change Day is een actieve beweging van betrokken zorgprofessionals die een dag aanpakken als hun Change Day: De dag dat zij een actie beginnen voor betere gezondheidszorg.

17 nov 2015

Mindfulness Based Stress Reduction (Training)

Centrum Voor Bewegen Bewustzijn, Baarn

Integratie van Mindfulness in de zorg verhoogt het arbeidsplezier van de zorgprofessional en draagt bij aan de kwaliteit van de zorg. Deze visie wordt ondersteund door wetenschappelijke inzichten.

20 nov 2015

Symposium Medisch Leiderschap

Campus Woudenstein, Rotterdam

Op 20 november vindt het symposium 'Medisch Leiderschap' plaats.

25 nov 2015

Gouden Oor Award Zorg 2015

Zeist

De Gouden Oor Award voor de Zorg is een prijs voor het effectief luisteren naar mensen die zorg gebruiken.

26 nov 2015

Seminar MSB: Genezen en besturen combineren!

Jaarbeurs Utrecht

De Federatie Medisch Specialisten en Zorgvisie organiseren op donderdag 26 november 2015 een congres over het Medisch Specialistisch Bedrijf en ‘governance’: Genezen en besturen combineren!

Pagina's