Agenda overzicht

In verband met de actualiteit rondom COVID-19 kan een bijeenkomst via videoverbinding plaatsvinden of op korte termijn worden verplaatst of afgezegd. We vragen om uw begrip en doen ons uiterste best u hier tijdig over te informeren.

01 okt 2015

Symposium Taakherschikking

Jaarbeurs Utrecht

Op donderdag 1 oktober organiseren de Federatie Medisch Specialisten, NAPA en V&VN VS een symposium over taakherschikking voor medisch specialisten, verpleegkundig specialisten en physician assistants.

01 okt 2015

Congres Rechtmatige zorg

Fokker Terminal Den Haag

Het ministerie van Volksgezondheid organiseert op 1 oktober het congres Rechtmatige Zorg in Den Haag.

02 okt 2015

Mindfulness Based Stress Reduction (Training)

Centrum Voor Bewegen Bewustzijn, Baarn

Integratie van Mindfulness in de zorg verhoogt het arbeidsplezier van de zorgprofessional en draagt bij aan de kwaliteit van de zorg. Deze visie wordt ondersteund door wetenschappelijke inzichten.

07 okt 2015

Rode Hoed Symposium - Medisch Specialistische Zorg 2016

De Rode Hoed,Amsterdam

Het Rode Hoed symposium ’Medisch Specialistische Zorg’ vindt sinds 2000 jaarlijks plaats op de eerste woensdag van oktober. Onderwerp is de actuele ontwikkeling van de medisch specialistische zorg in Nederland.

07 okt 2015

Congres CanBetter Patiëntveiligheid

Congrescentrum Eenhoorn, Amersfoort

Bereik een optimaal leerklimaat: Veilig leren en werken in een ‘Just Culture’ Wilt u weten hoe u in uw instelling een veiliger leer- en werkklimaat kunt bereiken? Dit congres op woensdag 7 oktober biedt u inspiratie en concrete handvatten.