Agenda overzicht

In verband met de actualiteit rondom COVID-19 kan een bijeenkomst via videoverbinding plaatsvinden of op korte termijn worden verplaatst of afgezegd. We vragen om uw begrip en doen ons uiterste best u hier tijdig over te informeren.

07 sep 2015

Management voor Medici (Training)

Midden Nederland

In deze uitgebreide, gerenommeerde leergang passeren alle aspecten van het management van ziekenhuizen en overige zorginstellingen de revue.

09 sep 2015

Medisch Management in het Ziekenhuis (Training)

’t Hart (VvAA hoofdkantoor), Utrecht

Als medisch specialist wordt u meer en meer belast met managementtaken. Taken waar u niet voor bent opgeleid, maar die wel (vaak grote) gevolgen hebben voor de uitoefening van uw vak.

16 sep 2015

Mediationvaardigheden voor conflicthantering in de gezondheidszorg (Training)

’t Hart (VvAA hoofdkantoor), Utrecht

Deze cursus is een basistraining conflictbemiddeling in de gezondheidszorg, en is bedoeld voor alle medisch specialisten, die wel eens gevraagd worden om te adviseren of te bemiddelen in conflicten binnen of tussen maatschappen c.q. vakgroepen.

24 sep 2015

Avondsymposium Diagnosethesaurus

Muntgebouw, Utrecht

Eenmalige registratie via de diagnosethesaurus, meervoudig gebruik van data: mission (im)possible? DHD nodigt u van harte uit voor het avondsymposium Diagnosethesaurus op 24 september.

28 sep 2015

Basiscursus Ziekenhuismanagement voor aios (Training)

’t Hart (VvAA hoofdkantoor), Utrecht

De Academie verzorgt jaarlijks één of meer basiscursussen ziekenhuismanagement, waar aios zich individueel voor kunnen inschrijven. Met een kleine groep gemotiveerde deelnemers en zeer ervaren, enthousiaste docenten.