Agenda overzicht

In verband met de actualiteit rondom COVID-19 kan een bijeenkomst via videoverbinding plaatsvinden of op korte termijn worden verplaatst of afgezegd. We vragen om uw begrip en doen ons uiterste best u hier tijdig over te informeren.

04 jun 2015

Informatiebijeenkomst VMSD

Domus Medica, Utrecht

10 jun 2015

Masterclass MSB bestuur

Domus Medica, Utrecht

Op woensdag 10 juni 2015 organiseren de Federatie, VvAA en LOGEX een Masterclass MSB bestuur voor voorzitters, bestuursleden of directieleden van MSB's.

13 jun 2015

Medigames Nederland: sportdag voor artsen

papendal, arnhem

Op 3 juni a.s. worden voor het eerst de Medigames georganiseerd. Een sportdag voor artsen, op het Nationaal Sportcentrum Papendal in samenwerking met de afdeling Papendal Sport en Evenementen.

16 jun 2015

Inspiratiedag 100% Zorg!

Domus Medica, Utrecht

Op 16 juni organiseert het Programma Aanpak verspilling in de zorg de Inspiratiedag 100% Zorg! De Federatie Medisch Specialisten neemt deel aan dit programma van het ministerie van VWS, samen met 40 andere partners in de zorg.

23 jun 2015

Invitational Opleidingsplannen

De Landgoederij, Bunnik

Op 23 juni aanstaande organiseert de Raad Opleiding van de Federatie Medisch Specialisten, ondersteund door het project Individualisering Opleidingsduur, een invitational conference Opleidingsplannen.

24 jun 2015

Uitreiking Health App Awards

Jaarbeurs, Utrecht

Wat is de meest zinvolle app in en voor de gezondheidszorg? Dat is het thema van de Health app awards 2015 van Nictiz, MedicalPHIT en MobileDoctors (VvAA). Een jury en een topjury beoordelen welke app het meest zinvol is voor de gezondheidszorg.

24 jun 2015

Bijeenkomst pensioenaftopping

Domus Medica, Utrecht

De Federatie Medisch Specialisten en Artsenwerknemersorganisatie Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD) organiseren op woensdag 24 juni 2015 in de Domus Medica in Utrecht een informatiebijeenkomst over ontwikkelingen die van grote invloed zijn op het pensioen van medisch specialiste