ADVISEUR BELEID

Een organisatie in beweging

De Federatie Medisch Specialisten staat voor 22.000 toegewijde dokters in ziekenhuizen en instellingen. Dag in dag uit werken zij aan het leveren van de beste zorg aan de patiënt. We verenigen alle 32 specialismen, ondersteunen bij de uitoefening en ontwikkeling van het vak en spreken met één krachtige stem in politiek en samenleving. Samen gaan we voorop in vernieuwing zodat 17 miljoen Nederlanders kunnen rekenen op de beste zorg ter wereld.
 
Onze beleidsafdeling bestaat uit 15 zelfstandig werkende professionals die elkaar, het bestuur en wetenschappelijke verenigingen met raad en daad terzijde staan. Complexe dossiers op het gebied van beroepsbelangen, opleiding en kwaliteit worden met zorg behandeld. Ook nemen we deel aan cruciale netwerken in het zorgveld. De komende jaren staan thema’s als juiste zorg op de juiste plek, waardegedreven zorg en vermindering van administratieve lastendruk prominent op de agenda.
 
Ter versterking van onze beleidsafdeling zijn wij op zoek naar doortastende en initiatiefrijke  
 
ADVISEURS BELEID M/V 
van junior tot senior, minimaal 32 uur per week

Jouw ontwikkeling in het zorgveld

Als beleidsadviseur werk je aan afwisselende, inhoudelijke dossiers en projecten. Je ontwikkelt en implementeert beleid en speelt een belangrijke rol in zorggerelateerde netwerken. Samen met anderen creëer je draagvlak voor de standpunten van de Federatie. 
  • De ene dag geef je integrale beleidsadviezen en bereid je notities en presentaties voor die in lijn zijn met de strategie van de Federatie;   
  • De volgende dag ben je druk met het organiseren, coördineren en begeleiden van overleggen, bijeenkomsten en evenementen;
  • Ondertussen houd je, op jouw projecten, de kwaliteit, voortgang en het budget goed in de gaten;
  • Belangrijk is dat je ook tijd en energie steekt om op de hoogte te zijn van maatschappelijke, vakinhoudelijke en politieke ontwikkelingen, zo leer je het zorgveld pas echt kennen!
 
Dit doe je natuurlijk niet alleen. Met een ervaren adviseur als coach ga je aan de slag zodat je in een relatief korte tijd veel weet van een aantal interessante dossiers en projecten die aansluiten bij jouw achtergrond en affiniteit. 

Een professional die mensen verbindt en resultaat haalt

Adviseur zijn bij de Federatie is niet voor iedereen weggelegd, wat vraagt deze functie nu eigenlijk van jou? Jij wil alles te weten komen over wat er landelijk in de zorg speelt. Daarnaast ben je ambitieus, je werkt zelfstandig en schakelt moeiteloos tussen strategie, aanpak en uitvoering. Werken in een dynamische, politieke organisatie vraagt om daadkracht en heldere communicatie; jij doet wat je zegt. Je doorgrondt een situatie, betrekt anderen bij jouw verfrissende ideeën en hebt gevoel voor verhoudingen. Ook worden de onderstaande criteria in de selectie meegenomen:
  • Afgeronde academisch opleiding;
  • Minimaal drie jaar ervaring in een relevante functie, bij voorkeur in de zorg; 
  • Ervaring met het werken in projecten is een pré. 

Een totaalpakket

Werken bij de Federatie levert meer op dan alleen een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt bij ons samen in een prettige, informele omgeving waarin aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Het salaris is afhankelijk van niveau en ervaring.

Informatie en sollicitatie

Informatie over de functie kun je opvragen bij Myrthe Akkermans, P&O adviseur, bereikbaar op 06-82 99 80 21. Je kunt je sollicitatie, voorzien van een CV en motivatie, mailen naar vacatures@demedischspecialist.nl, t.a.v Myrthe Akkermans met als onderwerp ‘Adviseur Beleid’. 
Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature en streven ernaar binnengekomen reacties zo snel mogelijk te bekijken.
 
Bemiddeling en acquisitie door derden of ZZP-ers wordt niet op prijs gesteld en hier wordt niet op gereageerd.