Accountmedewerker (28 uur per week)

De uitdaging

De Federatie Medisch Specialisten staat voor 22.000 toegewijde dokters in ziekenhuizen en instellingen. Wij verenigen alle 32 specialismen, ondersteunen bij de uitoefening en ontwikkeling van het vak en spreken met één krachtige stem in politiek en samenleving. Samen gaan we voorop in vernieuwing zodat 17 miljoen Nederlanders kunnen rekenen op de beste zorg ter wereld.

De Stichting Kwaliteitsgelden Medisch Specialisten (SKMS) 

De SKMS is opgericht door de Federatie Medisch Specialisten en beheert de kwaliteitsgelden van de medisch specialisten. Dit houdt in dat zij de kwaliteitsgelden beschikbaar stelt aan o.a. de wetenschappelijke verenigingen. Wetenschappelijke verenigingen dienen bij de SKMS projecten in voor het onderhouden en verbeteren van de medisch specialistische zorg. Het (kleine) bureau van de SKMS behandelt deze projectaanvragen en monitort de projecten. Dit doet zij in nauwe samenwerking met de verenigingen en de Federatie.
 
Ter versterking van het SKMS bureau zijn wij op zoek naar een doortastende:

ACCOUNTMEDEWERKER M/V
(28 uur per week)

 

Jouw werkzaamheden in het zorgveld

Als accountmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor de verenigingen en begeleid je hen van a tot z bij hun projecten: 
  • De ene dag ondersteun je wetenschappelijke verenigingen en de Federatie bij de indiening en afronding van projecten;
  • De volgende dag ben je druk met het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van formats en voorwaarden voor de indiening van projecten en processen;
  • Het volgende moment initieer en voer je voortgangsgesprekken met de wetenschappelijke verenigingen en de Federatie;
  • Ondertussen administreer je, op jouw projecten, de voortgang en het budget goed in geautomatiseerde systemen;
  • Belangrijk is dat je, ook in samenwerking met je collega’s van het SKMS-bureau en andere betrokken partijen, de bestuursvergaderingen en commissies projecttechnisch uitstekend voorbereid.

Een projectondersteuner die graag samenwerkt en denkt in oplossingen

Als accountmedewerker ben je zorgvuldig, klantgericht en flexibel. Je bent in staat om in een politiek dynamische omgeving te werken. Het werken in een leuk klein team ervaar je als prettig. Communicatieve vaardigheden beheers je als geen ander. Ook worden de onderstaande criteria in de selectie meegenomen:
  • Werk-/denk niveau MBO+/HBO;
  • Een aantal jaren aantoonbare relevante werkervaring;
  • Ervaring met het voeren van een projectadministratie en het werken in geautomatiseerde systemen, kennis van AFAS en/of Microsoft Office Excel is een pré;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Omgaan met pieken en dalen in de werkbelasting.

Een totaalpakket

Werken bij de Federatie levert meer op dan alleen een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt bij ons samen in een prettige, informele omgeving waarin aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Het salaris is afhankelijk van niveau en ervaring.

Informatie en sollicitatie

Informatie over de functie kun je opvragen bij Pien Naber, hoofd SKMS-bureau a.i., telefoonnummer 06 19 85 29 00. Je kunt je sollicitatie voorzien van een CV en motivatie, mailen naar vacatures@demedischspecialist.nl t.a.v Romy ter Haak, afdeling P&O, met als onderwerp ‘Accountmedewerker’. Je reactie zien wij graag uiterlijk 26 juni tegemoet. Voor informatie over de Federatie Medisch Specialisten verwijzen wij naar www.demedischspecialist.nl
 
Bemiddeling en acquisitie door derden of ZZP’ers wordt niet op prijs gesteld en hier wordt niet op gereageerd.