14 mrt 2017

Federatiecongres: Medisch Specialist 2025

1931 BRABANTHALLEN, DEN BOSCH

Voor medisch specialisten, aios en andere professionals in de zorg organiseert de Federatie Medisch Specialisten op dinsdag 14 maart 2017 in Den Bosch het eerste grote Federatiecongres: ‘Medisch Specialist 2025’. Het congres staat in het teken van de toekomstvisie die samen met de wetenschappelijke verenigingen wordt vastgesteld. 14 maart is congrescentrum 1931 in Den Bosch dé ontmoetingsplek voor medisch specialisten, dus wees erbij! 

Kom ook en meld u aan 

Met u in gesprek

We willen tijdens het congres met u in gesprek over deze visie, en vooral laten zien wat (toekomstig) medisch specialisten met elkaar verbindt. Tijdens het congres reageren diverse vooraanstaande sprekers op deze visie, en geven we antwoord op de praktische vragen zoals: Hoe geeft u als medisch specialist in de praktijk invulling aan deze visie? En wat heeft u daarvoor nodig? Wat doen we in 2025 anders, wat blijven we doen, en wat doen we niet meer? Bekijk de persoonlijke uitnodiging van vicevoorzitter Huib Cense.

Programma

Het congres vindt plaats in 1931 in Den Bosch en duurt van 15.00 uur tot en met 21.00 uur, inclusief uitgebreid diner en netwerkmogelijkheid. Bekijk het programma. Een groot aantal sprekers levert een bijdrage aan het congres, zoals Machteld Huber, Kiki Lombarts, Jan Kimpen, Jaap Hamming, Frank de Grave, Harma Stenveld en Richard van Hooijdonk. Ook bieden we diverse activiteiten om ’s ochtends te ondernemen.

Download het programmaboekje (pdf)

Accreditatie

ABAN, de NVKC, de NVKF en de NVZA hebben dit congres geaccrediteerd met 4 punten.

Wat doet de Federatie voor u?

Via alle Nederlandse wetenschappelijke verenigingen vertegenwoordigt de Federatie ongeveer twintigduizend medisch specialisten. De Federatie houdt zich vooral bezig met specialisme-overstijgende onderwerpen en de vertegenwoordiging van alle medisch specialisten aan de landelijke overlegtafels. Meer weten over wat de Federatie voor u doet? Lees onze brochure.

Heeft u vragen over het congres of de visie 2025? Neem dan contact met ons op via visie@demedischspecialist.nl