Agenda overzicht

06 apr 2017

Medische staf en ziekenhuismanagement

MIDDEN VAN HET LAND

Deze tweedaagse cursus voor bestuurders van VMS’en, MSB’s en VMSD’s sluit volledig aan op de actualiteit. De nadruk in de cursus ligt op het gezamenlijke strategische beleid van ziekenhuis en staf.

06 apr 2017

Bijeenkomst Platform Europa

DOMUS MEDICA, UTRECHT

Europese ontwikkelingen zijn van groot belang voor de manier waarop in Nederland medisch specialisten hun beroep uit kunnen oefenen. Daarom nemen vanuit de Federatie Medisch Specialisten en diverse wetenschappelijke verenigingen mensen deel aan overleggen op Europees niveau.

13 apr 2017

Leergang Ziekenhuisfinanciën

HOTEL OUD LONDON, ZEIST

De leergang Ziekenhuisfinanciën biedt een combinatie van onontbeerlijke basiskennis en inzicht in de bedrijfseconomie van het ziekenhuis en de medische staf.

13 apr 2017

Masterclass startende opleider

MIDDEN VAN HET LAND (onder voorbehoud)

20 apr 2017

Inspiratiesessie Medisch Leiderschap

SPAARNE GASTHUIS, HAARLEM

Op 20 april wordt van 18.00 tot 20.30 uur een inspiratiesessie over Medisch Leiderschap gehouden aan aios en opleiders in het Spaarne Gasthuis. Marijke Eurelings (neuroloog en voorzitter COC) en Salmaan Sana (trainer/coach Better Future) verzorgen deze inspiratiesessie.

12 mei 2017

Training Motiverende gespreksvoering

MIDDEN VAN HET LAND

Deze training is bedoeld voor zorgprofessionals die hun patiënten willen motiveren om te veranderen. Bijvoorbeeld op het gebied van leefstijl: meer bewegen, gezondere keuzes maken, stoppen met roken, meer zelf verantwoordelijkheid nemen, compliance en dergelijke.

17 mei 2017

Conferentie Transmurale antistolling

DOMUS MEDICA, UTRECHT

Interactieve bijeenkomst om de volgende stap te kunnen zetten op het gebied van goede zorg en patiëntveiligheid in relatie tot stolling en antistolling in al haar facetten.

18 mei 2017

Leergang Medisch management in het ziekenhuis

MIDDEN VAN HET LAND

Deze vernieuwde leergang biedt een algemene en uitgebreide inleiding in medisch management voor medisch specialisten en overige leden van medische staven. Het is een korte en wat eenvoudigere variant van de postdoctorale leergang Management voor medici.

31 mei 2017

KNMG Symposium Maak de zorg rookvrij

DOMUS MEDICA, UTRECHT

Roken brengt een groot gezondheidsrisico met zich mee voor de Nederlandse bevolking. Artsen kunnen een belangrijke rol spelen in de behandeling van tabaksverslaving en in het stimuleren van een rookvrije omgeving. Vooral omdat artsen dagelijks contact hebben met rokers.

11 sep 2017

Management voor medici

VILLA HEIDEBAD, EPE

In deze postdoctorale leergang wordt u grondig voorbereid op management- en bestuurstaken waarmee een medicus in de ontwikkeling van zijn/haar carrière te maken kan krijgen.

Pagina's